5 innredningstrender akkurat nå!

photo_439279780

Dype varme farger på vegger og kjøkken, sammen med 60-talls møbler. Vi snakker om innredningstrendene akkurat nå og hva som kommer til å bli hot også i 2017. Les mer om hvordan du ved noen enkle grep får et oppdatert hjem.

1. Varmere fargerVarme materialer som terrakottafliser har allerede dukket opp på markedet, og dette er noe som også kommer til å prege 2017. Disse vil erstatte tiden for de populære kjølige og hvite tonene.

2. FotoveggHvis du skal være veldig trendy, så må du også dekorere en vegg. Her gjelder det å bruke riktige rammer, som selvfølgelig setter dine motiver i fokus. Tenk kreativt med både grafiske mønstre som passer sammen med resten av rommet. Kanskje veggen blir rommets hovedattraksjon?

3. Møbler med 60-tallspreg60-tallet var fargenes tiår og helst skulle alt være grønt eller brunt. Mørkegrønt kommer virkelig til å få en opptur i siste del av 2016, men kommer til å dukke mye mer opp i 2017. Det gjelder bare å tørre å kjøpe den sofaen!

4. Skinnende nyanserMange er redde for at fargene vi snakker om kommer til å bli for tunge i deres hjem, men hva som skiller dagens interiørartikler og de fra 60-tallet, er at de nå skal ha blanke overflater som skinner. Romantisk og tidsmessig helt korrekt i de hjem som ønsker å skille seg ut nå.

5. Digital distraksjonMed en stadig økende mengde av tid brukt foran en datamaskin eller smarttelefon, ikke bare hjemme, men også på skolen og på jobb, så ønsker både barn og voksne i større grad å slappe av i rom blottet for skjermer når de kommer hjem. Skap heller egne rom for TV-en og bruk stua som et midtpunkt i hjemmet, hvor man kan snakke sammen.