Innred hjemmet med de siste trendene!

Høsten 2016, samt utover i begynnelsen av 2017, er trenden at rommene skal være glamorøse. Endelig noe å glede seg til altså, for igjen er det lov å pynte litt for mye heller enn for lite. Og det skal også være overflod av detaljer.

Friske blomster

Når stilen skal være glamorøs må det også være friske blomster til. Utover høsten vil friske blomster bli en del av dekoren i hjemmene, noe mange kanskje har ventet på en stund. Det kommer til å bli populært å abonnere på å få friske blomster levert til døren, slik at det ikke er noen blomsterhoder som henger og slenger.

Soverommet

Selv om stuen og andre rom du tar imot gjester skal fremstå som glamorøse, så er det lov å style soverommene med friske farger. Gjerne skal sengeteppet igjen være lappetepper i friske farger, men det vil også komme sengeklær i slike farger.

Store lamper

Lampene har vokst seg store siden i fjor. I år skal lampene gjerne henge, men det viktigste er at de er store og gjerne fargerike. Det er også lov å pynte inngangsdøren og uteplassen med en fargerik lampe eller lykt denne høsten vi går i møte.