Bli din egen smykkedesigner

jewelry_184875389

Trenden med «gjør-det-selv» smykker har virkelig tatt verden med storm. Takket være kreative bloggere og gode håndverkere kan du også lære deg å lage flotte designsmykker helt på egenhånd. Vi gir deg en guide på hvordan du raskt kan komme i gang og gir deg noen tips om hvem du også kan få inspirasjon fra. Om kort tid kan du kanskje ha på deg dine egne smykker.

Lag smykker i din stil

Det beste med å lage smykkene dine selv er jo å ha friheten til å lage de akkurat slik du selv vil ha, i din egen stil. Små, store, enkle – du bestemmer. Er du nybegynner er det nok greit å lære seg enkle basiskunnskaper først, for så å utvikle din egen teknikk etter hvert. Bruk nettsteder som Youtube flittig, for her er det mange som deler sine erfaringer. For å gå enda grundigere til verks finnes det også mange kurs på området.

Lær av mesterne

For å bli god på å lage smykker gjelder det å lære av de beste, som alt annet her i livet. Disse ideene kan du ta med deg videre på kurs eller når du ser på videoer, og vips, så har du kanskje laget din første kolleksjon. 

Nyttige smykkesider

Å få den riktige inspirasjonen er viktig og det å besøke nettsider som gjenspeiler din stil og hva du ønsker å lage er derfor viktig. På nettstedet Pinterest deler bloggere og andre kunstnere sine ideer gjennom bilder. Det er snakk om høy kvalitet, både på materialene og håndverket som har blitt utført. Noe som en gang bare var en hobby kan raskt utvikle seg til å bli et levebrød?