Rødt, hvitt og blått!

color_scheme_382675396

Den klassiske fargekombinasjonen av rødt, hvitt og blått er ofte assosiert med, og absolutt mest brukt for 17. mai-feiringen, men nå skal den også bli en del av hjemmene våre hele året, i hvert fall frem til neste år når det kommer noe nytt. Interiørdesigner Nicole Gibbons uttalte da faktisk også på amerikansk TV at denne kombinasjonen kunne bli hedret året rundt.

Eklektisk stil

Har du ennå ikke hørt om den eklektiske stilen, er det bare å sette seg inn i denne trenden med en gang. Når du planlegger ut en eklektisk stil, er det lett å bli fanget opp i hvilke farger, teksturer og mønstre som vil passe sammen, men for all del – ikke glem plasseringen heller.

Gi den en sjanse

Når du prøver ut en ny eklektisk stil, og men kanskje misliker utfallet, ikke gi etter for fristelsen til å endre det med en gang. Vent heller til rommet er ferdig, og forsøk å lev med det en liten stund. Nye stiler er alltid vanskelig å bli vant til, spesielt når stilen består av nye fargekombinasjoner du aldri har levd med tidligere. Et godt tips er å la møblene være med på å forme rommet i større grad enn tidligere.