Festkledde herrer

party-man-fashionTil en festlig anledning kan det være vrient å finne en måte å være stilig på uten å føle seg kledd opp. Men mote er ikke noe alle er eksperter på, så det er fint å få litt hjelp på veien. Enten man velger å følge en moteblogg, lese bøker skrevet av flotte herremenn eller finne seg en stilguide på nett, er det viktig å finne sin egen stil.

Hvilken jakke velger du?

Uavhengig av hvilken anledning man skal delta på, vil vi påstå at det er en fordel med jakke. Vi bor ikke akkurat i et tropisk land, og det er enklere å henge jakke over armen eller skulderen enn det er å få i seg varmen med bare armer etter solnedgang. Man kan velge en lett sportsjakke, en frakk, en dressjakke eller en kul skinnjakke – men i dem minste må du sørge for å bære den rett!

Slips, sløyfe eller tørkle?

Dette er for mange menn et sårt punkt, da vi helst vil gå uten noe som struper oss. Men egentlig er dette en overdrivelse, for et riktig knyttet slips, en flott sløyfe eller et lekkert tørkle kan tilpasses mannen, og gir unektelig et ekstra lag med stil. Finner man en butikk med et veldig rikt utvalg, er mye gjort! Da kan du velge og vrake etter egen stil, og sette sammen det perfekte antrekket for den store dagen.

Bena spiller en stor rolle

Glem endelig ikke verken føtter eller legger og lår – alt må jo se bra ut samtidig om resultatet skal bli det du ønsker deg. Sko må være behagelige, men samtidig se bra ut sammen med resten, og da er nok fargen det viktigste. Også sokkene som skal i skoene må være riktig antrukket, spesielt dersom festen er formell, som et bryllup eller en dåp. Buksene følger ofte med resten, da dress er noe menn tyr til ofte til festlige anledninger, så de trenger ikke så mye tankearbeid.